Duitsland vakantiehuisje
Zomervakantie?
HOME HET HUIS OMGEVING PRIJZENCONTACT LINKS
Vakantiehuisje in Tanne, Duitsland

Vakantie! Haus am Pilzgrund

VOLOP WINTERSPORT IN DE HARZ !

Heerlijk skien
in Braunlage
Langlaufen
vanuit huis


Kom tot rust in ons in de vrije natuur gelegen vakantiehuis "Haus am Pilzgrund" in Tanne in het middelgebergte de Harz (Duitsland).

Ons vakantiehuis is centraal gelegen in het natuurschoon van de ongerepte Harz net over de grens in voormalig Oost–Duitsland op 350km over de Nederlandse grens.

De Harz is een prachtig bergachtig natuurgebied met grote diversiteit aan wandelwegen, natuurschoon en bezienswaardigheden. Rust, ruimte en natuur.

In de winter kan er volop gelanglauft en geskied worden. Op 8km afstand bevindt zich Braunlage nabij de Wurmberg met diverse pistes voorzien van skiliften.

Op de Rathauspiste in het dorp Braunlage zijn iedere dag voordelige skilessen te volgen. Ook bij de Kaffeehorstpiste is een ski- en snowboard school.

Ons vrijstaande vakantiehuis is gelegen aan de rand van het dorp midden in de natuur op ong. 1000m2 eigen grond. Het dorp is op loopafstand bereikbaar waar u zaterdag ’s morgens met 5 min. lopen heerlijke verse broodjes kunt halen bij de befaamde Brockenbäcker van Tanne.

Ook in de zomer is het heerlijk in de Harz. tal van zwembaden en waldseebaden in de nabije omgeving, op 5km afstand is het waldseebad van Trautenstein te vinden.© Chato